Enter your keyword

Events

  • Dit evenement is voorbij.

Kaarten Theater de Storm

 

Via Theater de Storm te Winterswijk hebben wij de mogelijkheid om kaarten met korting aan te schaffen voor deze voorstellingen:

HENDRIK GROEN

POGINGEN IETS VAN HET LEVEN TE MAKEN
zaterdag 17 februari 2018 – 20.15 uur
SOESLID € 22.50 (REGULAIRE PRIJS € 32.50)
INTRO € 27.50
In de theaterversie van deze bestseller laten Hendrik Groen en zijn vrienden je een jaar lang meeleven met alle ups en downs in een verzorgingshuis. In deze levenslustige comedy is, in tegenstelling tot het boek, niet alleen Hendrik Groen te zien, maar worden ook meerdere rollen van de rebellenclub vertolkt. Regisseur Gijs de Lange heeft een verrassend concept voor ogen: jonge acteurs gaan die rollen spelen. De Lange: “omdat er in iedere bejaarde ook nog altijd een jong iemand verborgen zit”. Daarnaast zijn in iedere stad ook bewoners van een plaatselijke zorginstelling te zien in de voorstelling.

 

MA | ERIC CORTON
NAAR HET BOEK VAN HUGO BORST

Vrijdag 9 maart 2018 – 20.15 uur
SOESLID € 12.50 (REGULIERE PRIJS € 22.50)
INTRO € 17.50

Ma stond altijd klaar voor haar zoon. Nu draait ‘meneer Alzheimer’ de rollen om. Maar hoe zorgt een zoon voor zijn moeder? De tragikomische solovoorstelling Ma is gebaseerd op het boek dat Hugo Borst schreef over de aftakelende geest van zijn moeder en haar onvermijdelijke verhuizing naar een verpleeghuis. De makers van ‘LEEF!’ en ‘PAAZ’ brengen met ‘Ma’ een liefdevol portret van een moeder in de woorden van haar zoon. Zijn dilemma’s, angsten én moederliefde worden vertolkt door Eric Corton.

Inleiding
Om 19.15 uur is er een gratis inleiding over dit programma.
Deze mogelijkheid wordt bij het online bestellen van kaarten automatisch aangeboden als upgrade

Inschrijving op de kaarten tot 17 oktober 2017.
Betaling via de bank, nader informatie volgt.

Korting kan niet gegeven worden op reeds gekochte kaarten.

 

Bij aanmelding vermelden voor welke voorstelling je kaarten aanschaft.